Hvem er jeg?

Derefter tog jeg selv uddannelsen i Silkeborg hos Trine Rosenberg. Da jeg var helt overbevist om, at det ville jeg også kunne. Jeg blev medejer af Bullerup Svømmebad og kunne der kombinere træning og behandling. Og der var MASSER af babyer, som jeg har nydt at behandle de sidste ca. 15 år.


I 2006 blev min mand Søren og jeg forældre igen, til Sisse. Desværre blev jeg indhentet af en gammel rygskade, og fik en alvorlig discusprolaps i lænden! Jeg fik diagnosen ”ipsilateral”…. Hvilket betyder, at de gængse træningsøvelser INGEN effekt havde på mine smerter. Men så opdagede jeg, at kranio sakral terapien, også kunne hjælpe mig.

Om mig


Jeg hedder Anne Marie blev født i 1977. I året efter gymnasiet, boede jeg i England, hvor jeg arbejdede på et plejehjem. Her fandt jeg ud af, at jeg ville være fysioterapeut, da det der lykkedes mig at træne en af beboerne op til igen, at kunne gå efter at hun havde haft brækket benet.


Under uddannelsen stiftede jeg bekendskab med kranio sakral terapien, og så var jeg solgt. Jeg blev færdiguddannet i 2003 – to måneder efter at jeg var blevet mor til Karoline. Karoline var en hyperaktiv lille størrelse, som havde meget vanskeligt ved at falde i søvn, og som vågnede hver gang barnevognen stod stille. Derved kom jeg igen i forbindelse med kranio sakral terapien, som viste sig at være løsningen på hendes søvnproblemer.

Endnu en diskusprolaps..


Nogle år senere, fik jeg en prolaps igen – denne gang så voldsom, at jeg tvivlede på, om jeg nogensinde kunne arbejde igen. Jeg var i god fysisk form og følte derfor, at det var enormt uretfærdigt. Desuden fik jeg også diagnosen ”modic-forandringer”, hvilket er en betændelsestilstand i selve knoglerne i ryggen, men som var en ny-opdaget diagnose. – Det kunne dog ses, at jeg også havde haft det, ved de første prolapser. Behandlingen var på forsøgsbasis med totalt ro og enorme mængder antibiotika. – Og operation.


Jeg takkede nej til begge. Helt overbevist om, at min krop kan hele sig selv, hvis den får lov!!


Der er ikke et enkelt svar på et komplekst spørgsmål og der er sjældent et ”quick-fix”, på langvarige smerter. Men med den rette behandling og den rette indstilling, på de rette tidspunkter, er alt muligt. I 2019 var det den rette tid for mig til, at hellige mig behandlingerne af både voksne og babyer 100%.


Med FOKUS PÅ DIG, ønsker jeg nu, at få mit budskab ud til alle, der har behov for det. Ingen mennesker skal føle sig uretfærdigt behandlet af sundhedssystemet – eller sig selv.


Rejsen mod velvære


Jeg har brugt lang tid og enorme ressourcer på, skridt for skridt, at blive gode venner med min ryg. Kranio sakral terapien der løsner spændinger og derved retter små skævheder. DORN, en fysioterapeutisk-teknik, der løsner låsninger i leddene.


Kognitiv terapi – der får mig til at forstå min krops reaktioner og arbejde med dem (og ikke imod dem!!). Træning og bevægelser indenfor hvad min krop tillader – men også udfordre den, når tiden er til det. Det sidste skud på stammen, er en relativ ny tilgang til træning af mavemusklerne, som er udtænkt af fysioterapeuten Elin Solheim, som jeg også har været på kursus hos. De erfaringer jeg har gjort mig, vil jeg utrolig gerne dele med mine voksne patienter.