Dorn
Kiropaktrik uden knæk

Hvad er DORN?Indenfor kiropraktik refererer "DORN" til en teraputisk tilgang, der fokusere på justering af rygraden og ledene ved hjælp af blide og bevægelsesbaserede teknikker. Målet er at forbedre kroppens strukturelle balance, lindre smerter og fremme generel velvære. Dorn-metoden sigter mod at korrigere subtile skævheder og ubalancer for at støtte kroppens naturlige helingsproces, og den udføres typisk af kiropraktorer eller terapeuter med specialiseret træning


Jeg som behandler, holder omkring dit led, på en ganske bestemt måde, IMENS du som patient, laver en bestemt bevægelse med leddet. På den måde kan vi samarbejde, om at guide leddet til at arbejde på den bedste måde.


Hvordan hjælper DORN


Landmanden Allan, begyndte pludseligt at få ondt i sin skulder. Efter nærmere undersøgelse viste det sig, at han for mere end et år siden, havde fået trykket et par ribben, til en fodboldkamp.


Ribbenene havde trykket videre om i ryggen, som så ikke havde fuld bevægelighed. Ryggen gjorde ikke ondt, men den nedsatte bevægelighed, skabte altså irritation i skulderen – hvor smerterne nu var opstået.


Med DORN fik Allan bevægeligheden i ryggen og dermed forsvandt smerterne i skulderen.unsplash