Hypnose til børn

Børn er naturtalenter når det gælder hypnose. De gør det helt af sig selv, når de leger og dagdrømmer. I hypnose er de lige så opslugte, som de er i legen, men de kan let lige svare på noget helt andet og så være tilbage i legen eller i hypnosen igen.

Når børn får hypnose har de ofte åbne øjne og kan være ret livlige, ligesom når de leger.

Hypnose til børn

Forældre har altid ansvaret for, at deres børn har det godt.
Børn skal naturligvis udfordres og lære at “klare” noget der er svært. Det øger nemlig selvværet.
Men når noget blive FOR stort et problem, er hypnose en god hjælp til at finde den rigtige vej tilbage til at være tryg og glad.

Typiske problematikker hos børn:
Seperationsangst.
Svært ved at falde i søvn.
Svært ved at sove på eget værelse, eller hos andre.
Svært ved at styre sit temperament, enten overfor andre eller sig selv.
Tisse i sengen om natten – eller i bukserne om dagen.
Angst/fobier
Ondt i maven.

Børn udvikles i forskellige hastigheder og i forskellige retninger og det er der naturligvis ikke noget i vejen med. Men selvværet kan være udfordret, når et barn selv føler sig magtesløs.

Hypnose til børn

Et terapeutisk forløb hos mig starter altid med en samtale omkring hypnose, så både barn og forældre kan få be- eller afkræftet forestillinger om hvad hypnose går ud på, så alle føler sig trygge ved behandlingen. Min erfaring er, at langt de fleste børn er meget positive, og studier har vist, at børn i 8-11 års alderen typisk er særligt modtagelige for denne behandlingsform.

Er mit barn mon klar?

Er du i tvivl om, om dit barn kan have gavn af hypnosebehandling hos mig, er du meget velkommen til at tage kontakt, så vi sammen kan blive klogere på, om det giver mening at afprøve hypnosebehandling.

Det er en forudsætning for et godt behandlingsforløb, at barnet selv ønsker behandling. Jeg taler altid med barnet/den unge om, hvad de kunne tænke sig at få ud af behandlingen. Hvis barnet eller den unge ikke har lyst, fortæller jeg om, hvad behandlingen går ud på, og så kan I altid henvende Jer igen, hvis det giver bedre mening for barnet på et andet tidspunkt.

Læs også om

Fobier/angst

Fobier kan relativt nemt behandles i hypnose og er måske netop det, som hypnose er mest “kendt” for.

Læs mere

Hypnose

Hypnose er en naturlig tilstand, lidt som at falde i staver. Terapeutisk kan det benyttes til at ændre sin opfattelse af, det som man ønsker.

Læs mere